Tribadekor efterÄr 2020

 

Så starter vi snart næste sæson af Tribadekoret.

Er du brusebadssanger, skrigeskinke eller bare sangglad, så er der plads til dig i Tribadekoret! Med andre ord - alle er velkomne uanset stemme og erfaring!

Asta er sæsonens nye korleder..Hun er 20 år og går på det konservatorieforberedende kursus MGK med klassisk korledelse som hovedfag. Hun har sunget i forskellige kor i 11 år, dirigerer og nyder også at fyre den af på trommer i sin fritid. Hun glæder sig meget til at starte op - i coronavenlige rammer.

Vi skal synge alt fra gamle kvindesange til folkeviser, højskolesange, aftensange og pop-bangers. Fokusset er glæden ved at synge sammen og forhåbentlig bliver der stunder, hvor taget letter og andre med gåsehud. Vi skal primært synge tostemmigt og sammen opbygge et trygt sangfællesskab, hvor ørerne bliver foldet ud, udfordret og forkælet. 


Sted: Hasle skole, Herredsvej 15, 8210 Aarhus V (OBS! Nye lokaler grundet Corona

Tid: Hver tirsdag kl 19-21

Første gang er tirsdag d. 15 september, sidste gang er 8. december - i alt 12 gange - ingen øver i uge 42.


Procedure for tilmelding til kor:

Tilmelding sker ved at sende en mail til kholm2010@gmail.com indeholdende følgende oplysninger:

- Navn
- Adresse
- Mailadresse
- Telefon nummer
- De første seks cifre i dit cpr nr. hvis du bor i Århus Kommune. Du skal oplyse alle 10 cifre i dit cpr nr. hvis du bor udenfor Århus Kommune.

(Da Tribadekoret er oprettet gennem Folkeoplysningen, SKAL vi bruge samtlige ovenstående informationer. Disse sendes videre til FO-Aarhus, så de kan oprette holdet, efter oprettelsen af holdet sletter Tribadernes Net oplysningerne om fødselsdato/cpr nr.)

 

Betaling kr. 600,-
Overføres inden sæsonstart til Tribadernes konto: 6180 0009669728

OBS! oplys NAVN og MAIL i kommentarfeltet ved betaling

Du er først tilmeldt når din indbetaling er registreret i banken.

 

Ønsker du yderligere information så skriv til kholm2010@gmail.com