Julefrokostmenuer 2016


  JULEFROKOSTMENUER 2016

 

UTRADITIONEL JULEFROKOST

 

Hjemmegravet laks med sennep, dild og fennikel frø

***

Confit af anderlår med tyttebærkompot

***

Braiseret kalvebryst med jule krydderier & cremet rösti

***

Rå marineret rødkålssalat med grønkål & appelsin

***

Syrlig æble salat med bagt selleri & bønner

***

Friskbagt brød fra eget bageri og smør

***

Ris a la mande med lakrids mandler & kirsebærsauce.

 

 

JULEFROKOST VEGETARISK

 

Paneret selleri med grov pickles & grønt (Serveret på rugbrød)

***

Karry marineret squash med syltede rødløg & rå æbler (Serveret på rugbrød)

***

Kikærte/ svampe frikadelle med rødkål

***

Linsepostej med syltede agurker & rødbeder

***

Ris a la mande med kirsebær sauce