Tribadekor forår 2019


Kor foråret 2019

Elsker du at synge, og mangler du nogen at synge med? - så er her muligheden for at synge med andre dejlige kvinder.

I forårssæsonen skal vi synge sammen med korleder Signe Maj Sloth Petersen, der er 26 år og færdiguddannet fra Musikvidenskab sommeren 2019. 

Vi skal synge fra det rytmiske repertoire og vil både have sange på dansk og engelsk. Desuden vil vi gennem opvarmningen lege med vores stemme og finde ud af, hvad den kan. Vi skal både synge enstemmigt og flerstemmigt.

Så er du glad for at synge, og har du lyst til at synge sammen med andre? Så mød op med den stemme du har, der er plads til alle variationer og masser af sjov.

Tid: Tirsdage Kl. 19.00 – 21.00    

Start: tirsdag den 15 januar, og ialt 12 gange

Sted: Byhøjskolen, Mejlgade 53, 8000 Århus C. Musiklokalet 1. sal.

Tilmelding: Til tribaderne@tribaderne.dk

Med nedenstående oplysninger, da holdet oprettes under Byhøjskolen og efter Folkeoplysningsloven:

Navn, adresse, mail adresse, telefon nummer og de første seks cifre i dit cpr nr. hvis du bor i Århus Kommune. Du skal oplyse alle 10 cifre i dit cpr nr. hvis du bor udenfor Århus Kommune. (Ovenstående informationer sendes videre til Byhøjskolen så de kan oprette holdet, efter oprettelsen af holdet sletter Tribadernes Net oplysningerne om fødselsdato/cpr nr.)

Pris: 660 kr.
Betaling: Direkte til Byhøjskolen Reg. Nr. 2211 Konto nr. 0296 785 695 senest den 1. Januar eller på: Mobile Pay – nummer: 33174 Skriv Tribadernes + navn i besked feltet ved indbetalingen.
Du er først tilmeldt når din indbetaling er registreret i banken.

Vi glæder os til sang med nye såvel som tidligere deltagere, jo flere vi er jo sjovere. Kontaktperson: Kirsten Holm Email: kholm2010@gmail.com